Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Na Triglav?
SamoK     
18.3.2020
j., takšna miselnost je le prispevek k večanju splošne histerije. Ali ne bi bilo lažje, da država sprejme ukrep, da se do nadaljnjega prepotrebne (s tem se strinjam, da so potrebne drugje) kapacitete ne trošijo za reševanje tistih trdobučnežev, ki vendarle želijo riniti v hribe?
Potem pa naj se vsakdo sam odloči.
parenzo     
19.3.2020
Miselnost, da je potrebno spoštovati nasvete vlade in strokovnjakov, ni panika niti histerija, ampak zdrav razum.nasmeh
Potrebno je neprekinjeno opozarjanje in svetovanje. Kot pri kuhi: potrebno je stalno mešanje, če ne, se jed zažge in je z njo konec - kakor se to lahko zgodi z osebo, ki opozoril in nasvetov ne jemlje resno.
Normalno inteligentna oseba nasmeh razume, predvsem pa spoštuje omejitve in se drži nasvetov ter ne jemlje to za slabo, ampak za dobro.

PS: obstaja pa še ena kategorija osebkov: to so po deafoltu (histerični) politični nestrpneži, ki so proti vsemu, tudi dobremu, o njih pa nebi...mrk pogled
primoza     
19.3.2020
Točno tako. Zadeve se na Kitajskem že obračajo na bolje. Tudi tu bomo dosegli s precej enostavnimi ukrepi enako.
s7nf     
19.3.2020
Ukrepi ne morejo biti enostavni. V Vuhanu (11 mil. ljudi) je še vedno karantena. Pa čeprav danes niso odkrili prav nobenega novega primera.

Ne bo enostavno.
primoza     
19.3.2020
Naj pojasnim. Kot enostavne smatram ukrepe kot so zdaj izogibanje ljudi na meter in pol, čim manj obiskov krajev, kjer je gneča in povečana higiena rok. Pod komplicirane ukrepe pa bi štel uvedba popolnega hisnega pripora in dovažanje hrane, to je standardiziranih dnevnih obrokov prebivalcem.
tinky     
19.3.2020
Imate odprto temo, pa spet nabijate u 3 krasne.
primoza     
19.3.2020
Se oproščam. Spregledal sem naslov. Upam, da bo admin prestavil.nasmeh
redbull     
19.3.2020
Ob takšnih dokumentacijah že težko razbereš kakšne bodo razmere za jutrišnji Očak
pikica1     
19.3.2020
Sem prebrala na prejšnji strani razlago včerajšnje nesreče. Ne vem, ampak če gresta dva skupaj v hribe, zakaj ne hodita skupaj. Saj vem, verjetno fantu ne bi mogel nič pomagati, če je zdrsnil. Ni pa to način, da mu je toliko pobegnil naprej, da sploh ni vedel kje je. Če bi hodila skupaj bi se lahko vzpon končal drugače.
Moje razmišlanje in pogled na take reči.
bumslpepe     
19.3.2020
@redbull - do nadaljnjega so razmere za na Očaka in druge potencialno nevarno hribe vsem (pametnim) jasne - NIMAŠ KAJ HODIT. Reševalci imajo pametnejše delo, kot da te že tretjič rešujejo.

Sorry za ostrost, ampak žena je zdravnica , hči dela na 080 1404, doma imam mamo staro 89let.

Nehajte že prepucavat.
primoza     
19.3.2020
Vseeno mislim, da Redbullov po Sloveniji ni veliko in je brez veze udrihati po drugih. Počistimo pred svojim pragom in imamo dovolj dela. Danes to pišem z Viševnika. Tam imamo kljub zelo mehkemu snegu vpeljevanje Žana v hojo z derezami in rokovanje s cepinom. To je obvezno po njegovi daljši odsotnosti. Odrekli pa smo se tehnično težkemu Malemu Draškemu vrhu in ga pustili za boljše čase. Stalno se držimo razdalje 1.5 m in na to tudi opominjamo druge. Mi gredo na jetra tisti, ki bi nas kar zaprli med 4 stene. Hodili smo počasi. Po dolgem času nas prehitevajo. Ampak za imunski sistem ni boljšega kot zmerna hoja po soncu.
ana     
19.3.2020
Ja ja Primož, oprosti nam, ker se ukvarjamo z redbulom in tebi ne posvečamo dovolj pozornosti, pa tako se ven mečeš, da se nam že vse sesuva.

Odpri še tri nove teme z naslovi Viševnik z vozičkom, Nasveti z Viševnika in Halo Primoza - vse kar vas je zanimalo o koronavirusu, pa se niste upali nikogar vprašati
primoza     
19.3.2020
Ana napiši kaj s hribov. Sicer pa si naslednja v vrsti za blokiranje. Po blokadi takih primerkov, skupaj jih je cca 20, postane forum neverjetno berljiv.
korl     
19.3.2020
Ej blokiraj ti cel svet zaradi mene, na koncu boš sam sebe bral. Še računalnik si postavi pred ogledalo in uživaj sam s seboj
djimuzl     
19.3.2020
Čiščenja svojega praga na Viševniku? Tako opravičujes izmikanje podanim navodilom PZS in GRS o gibanju v visokogorju v tem času? Navodila, ki jih očitno smatraš kot zapiranje med štiri stene?
Ubožec, vseh 5/5 tvoje osebnosti resnično kliče po nujni strokovni pomoči.
turbo     
19.3.2020
Primož,
naj ti ne bo nerodno, ker imaš v avtu dva vzvratna ogledala. Majhnega, da občasno spremljaš promet za tabo in velikega, da se ves čas ogleduješ, češ, kako pameten in sposoben in lep in oh in sploh si velik nasmeh Bivša žena, žena, odrasel otrok, skoraj odrasel otrok, dojenčica, verjetno tudi služba in vsakodnevne obveznosti. Ti pa ves čas tukaj in na tvojem FB in verjetno še kje. Ali tvoji ne dosegajo norme, ki si jim jo postavil in jih zato zanemarjaš, ali si tako samovšečen, da se raje nastavljaš vsem na ogled in tako pumpaš svoj ego. zavijanje z očmi V vsakem forumu te je največ, povsod je samo tvoja prava, samo ti vse najbolje veš. No, vsaj misliš si tako, resnica vemo kakšna je nasmeh
julius     
19.3.2020
Turbo.
Nesreča ne pride nikoli sama.
Že v naprej se opravičujem za napisano. Ni najlepše, je pa resnično.
Baje je bil v Ameriki še en tako pameten kot je naš Primož. Žal se je na njega sekret podrl.
Ne smemo pozabiti:
Poslovno svetovanje Primož Auersperger s.p.p.
Pa lep pozdrav vsem ostalim, ki z mano vred ne sežemo primozi niti do kolen.
lino     
19.3.2020

@Tinky, "Imate odprto temo, pa spet nabijate u 3 krasne."
Tinki nas je na nekaj blagohotno opozoril. Pa je bil učinek enak glasu vpijočega v puščavi. nasmeh
Maemi     
19.3.2020
Parkeljc:
"In kaj delajo naši vremenarji na Kredarici razen, da mastno služijo - NA RAČUN PD MATICA IN DAVKOPLAČEVALCEV !!! ???"

Ne razumem napisanega. Včeraj se je zgodila nesreča...
Pač je policija in mi zdravstvu trenutno najbolj nasrkala. In? S trezno glavo dalje, pa nehat kazat s prstom v temu primeru nasmeh
gandi     
19.3.2020
Mogoče ni ravno prava tema in se vnaprej opravičujem, ampak zanima me, kje je sploh možnost blokiranja tule na forumu?
Stran: 1 2 3 ... 385 386 387 388       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki