Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Okrešelj
@rekar     
6.12.2019
To kar se pa dogaja na Okrešlju pa več nisem v dvomih, da koča ni bila namerno požgana, tistega, ki pa je vlomil v kočo od GRS naj ga bo pa sram, da jim je odnesel vso reševalno opremo, ki jo za reševanje v gorah nujno potrebujejo. Nisem hudoben, ampak temu bi pa privoščil, da ostane nekje v skalah, ali bo imel srce, da pokliče reševalce. Tistega, ki je izvedel ta grd podvig, če ima dušo in kaj srca, ga naprošam da to opremo vrne reševalcem.
miri     
6.12.2019
Jaz pa mislim,da tak lopov nekoč,nekje dobi svojo "porcijo".
mosovnik     
6.12.2019
@miri:se takoj podpišem pod tvojo izjavo in upam, da se temu hudodelcu tam nekje nad Okrešljem (ker verjetno to področje pozna)utrga štrik,popusti metulj....itd in da rešvalci,ki ga bodo reševali, prepoznajo svojo ukradeno opremo.
VanSims     
6.12.2019
>> ostane nekje v skalah, ali bo imel srce, da pokliče reševalce. <<

Bo, brez skrbi. Taki se ne ženirajo niti malo.

Saj jih srečujemo tudi v vsakdanjem življenju. To so tisti, ki mislijo, da lahko delajo kar čjo, komur čjo,... in jih ni sram potem še pogledati žrtvam v oči ali jih celo še prositi za kako uslugo. Vsak kakega takega pozna.

@mosovnik: čisto možno, da sploh ni alpinist, še planinec vprašanje. To opremo bo preprodal naprej, vprašanje če bo kaj sam rabil.

Morda ne bi bilo napak, da bi malo admina (ali pa GRS Celje) gledala na male oglase, kaj se bo kaj znašlo na njih.
julius     
6.12.2019
Mogoče, ampak res mogoče, bi povezali te tri dogodke.
- Nepojasneno pogorela brunarica GRS na Okrešlju
- Ne dovolj pojasnen vzrok požara v koči
- Tatvina opreme iz brunarice GRS
Vse skupaj izgleda kot maščevalen pohod. Dogodki v zadnjem času me napeljujejo na to (še vedno niso našli notoričnega maščevalca, ki je uničeval silo-kombajne).
p.s. Ob zadnjem obisku Logarske doline smo opazili ogromen agregat iz zapuščine JNA. Glede na to, da vem kje je "izginil" ravno tak, se sprašujem koliko je ta revež prehodil, da je prišel v dolino in je sedaj na milost in nemilost prepuščen vremenskim neprilikam.
en-goldy     
6.12.2019
"Glede na to, da so brunarico oropali že drugič v zadnjih treh letih (po drugem ropu so jo zavarovali proti kraji), so se včeraj v društvu odločili, da se bodo v prihodnje zaščitili s postavitvijo varnostne kamere ali hišnim alarmom."

Ne zaščititi zgolj z varnostno kamero ali hišnim alarmom, temveč kar z obema!! Poleg tega je potrebna povezava preko wifi, ali kako drugače z dolino(lokalnim PD, gasilskim društvom ali celo s policijo). Tudi prometna kamera na vstopu v Logarsko dolino lahko zabeleži vozila, ali pa kamera na parkirišču. Malce pozno razmišljajo o varnosti. To bi lahko zagotovili že zdavnaj. Vitel in statične vrvi ter pripomočki za vrtanje....ta je točno vedel, po kaj je prišel.
VanSims : kradli so, kradejo in še bodo kradli, vsi, od politikov, gospodarstvenikov, županov, cerkve....vse do navadnega smrtnika. Če ne drugega, imamo dober zgled.
Stran: 1 2 3 ... 16 17 18       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2019 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki