Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Kamniško sedlo
Trobec     
4.1.2018
Tabla je ravno zaradi "pravne kategorizacije". Da ne moreš nikogar tožit, če z avtom kam zagrezneš nasmeh
viharnik     
4.1.2018
Ja, sej se mi je zdelo.
cvalenti     
12.1.2018
Cesta do Jermance prevozna in 100% kopna. Sneg/led se začne šele v klinu. Do "kamrce" z lahkoto brez derez. Skorja se začne pri dveh gričih, pobočje "fleha" pod kočo poledenelo in brez derez ne gre. Srečen in varen korak!
Kamniško sedlo1 Kamniško sedlo2 Kamniško sedlo3
lijaneja     
12.1.2018
Tomaž, a si se ozrl kaj proti strehi? Je močno poškodovana?
redbull     
13.1.2018
Naj bi bilo že popravljeno
lijaneja     
13.1.2018
U, fino. Hvala, Dejan!
slavkoa     
15.1.2018
V soboto se je tudi moja Mirjam s prijateljico odločila za zimski vzpon na Kamniško sedlo. Štart iz Kamniške Bistrice, ko se je že zdanilo, cesta je kopna, nato pa počasi proti sedlu v oblačnem vremenu in slabi vidljivosti. Kljub temu sta nekako prilezli do vrha, seveda s pomočjo derez in cepina, saj je pred vrhom pot zamrznjena in nevarna za zdrs. Po krajšem počitku v zimski sobi sta se odpravili v dolino, med potjo sta še potrenirali zdrs s cepinom in hojo s krpljami, če bodo za prihodnje vzpone potrebne. Lepo izkoriščen dan, kljub malo slabšim razmeram.
Kamniško sedlo Štart v kopnem1 Kamniško sedlo Uživanje na snegu, kljub slabšemu vremenu.2 Kamniško sedlo Snega je veliko manj kot v Julijcih.3 Kamniško sedlo Še malo treninga s krpljami, kjer je prijateljica pozabila na uporabo palic ...4
lijaneja     
18.1.2018
Cesta kopna do vrha, je pa na nekaj mestih močno razrita. Stari sneg se začne dobrih 100 višincev pred Pastirci. Od nedavnega vetroloma je v gozdu vse lepo pospravljeno. Nad Pastirci se snežna odeja hitro debeli in je ruševje vse pod snegom. Najpozneje pri Kamrci stopijo v akcijo gamaše in dereze, v današnjem primeru, ko je pod kočo močno pihalo, pa tudi dobra snežna očala. Zaradi omenjenega močnega vetra na vrhu, ni šel nihče pokukat proti Logarski. Obisk je bil danes ob božanski modrini kar velik.
Stran: 1 2 3 ... 53 54 55       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2018 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki